Προγράμματα εκγύμνασης
Περιλαμβάνουν τη σφαιρική εφαρμογή ασκήσεων ενδυνάμωσης που προκύπτουν από το συνδυασμό θεραπευτικών ασκήσεων, για την πρόληψη παλαιότερων τραυματισμών, με την εφαρμογή προγράμματος ενδυνάμωσης σύμφωμα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σου
Αερόβια & Αναερόβια Άσκηση

Η τακτική άσκηση επιβραδύνει τη μείωση του μεταβολισμού με τη πάροδο της ηλικίας. Μείωση 2% του βασικού μεταβολισμού ανά δεκαετία, παρατηρείται και είναι εμφανής στη σωματική κατασκευή των ενηλίκων. Παρ’όλα αυτά σε νέους και μεσήλικες αθλητές αντοχής η σωματική σύσταση και ο βασικός μεταβολισμός είναι παρόμοιος.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω δεδομένα και την ανάγκη να διατηρήσουμε τον οργανισμό μας σε εγρήγορση δημιουργούμε προγράμματα βασισμένα στις αρχές της αερόβιας και της αναερόβιας άσκησης που θα συμβάλλουν στην διατήρηση  βασικών μεταβολικών διεργασιών σε υψηλά επίπεδα προκειμένου να μειωθούν οι φλεγμονώδεις συνέπειες του χρόνιου πόνου, να διατηρήσουμε τη σωματική σύσταση στα επιθυμητά επίπεδα και να επιτύχουμε τα υψηλότερα δυνατά αποτελέσματα σε όλες τι βασικές διεγασίες του σώματος όπως το καρδιαγγειακό και νευρολογικό σύστημα

Κλείσε Ραντεβού
Ενδυνάμωση Πυελικού εδάφους

Η Σπονδυλική Στήλη αποτελεί τον άξονα μεταφοράς των δυνάμεων και συμβάλλει το μέγιστα στην ορθή κατανομή τους στο σώμα μας. Οι δυνάμεις αυτές δρουν και σε στατικές θέσεις που δεν αφορούν κατ’ανάγκη την άθληση και τα προγράμματα εφαρμογής ασκήσεων.

Η θέση εργασίας για παράδειγμα ενός καθηγητή είναι ως επί το πλείστον η όρθια θέση. Δημιουργούμε προγράμματα ασκήσεων ενεργοποίησης του πυελικού εδάφους, σε παρόμοιες συνθήκες που θα σταθεροποιήσουν τη Σπονδυλική Στήλη για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να ανταποκριθούν στις καθημερινές εργασιακές τους ανάγκες.

Κλείσε Ραντεβού

Συχνές Παθήσεις

Από τη μια προπόνηση στην άλλη, θα προκληθείτε με την κατάλληλη ένταση για εσάς με τις κατάλληλες μεθόδους προπόνησης που θα σας κρατούν να προοδεύετε σε κάθε προπόνηση. Κάθε προπόνηση διαρκεί μία ώρα και θα οδηγηθείτε από την προθέρμανση, μέχρι τις διατάσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο 10, 12 ή 14 προπονήσεων για 30 ημέρες.
Φυσικά, είμαι εδώ για να σας παρακινήσω, να εκπαιδεύσω και να σας καθοδηγήσω για να επιτύχετε αποτελέσματα και να επιτύχετε τους ατομικούς βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σας. Κάθε προπόνηση έχει σχεδιαστεί για να σας προκαλεί, γεγονός που την καθιστά τόσο αποτελεσματική. Με την προσωπική προπόνηση, υπάρχει καθοδήγηση και διαβεβαίωση ότι εκτελείτε τις ασκήσεις με τη σωστή τεχνική, χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού. Από τη μια προπόνηση στην άλλη, θα προκληθείτε με την κατάλληλη ένταση για εσάς με τις κατάλληλες μεθόδους προπόνησης που θα σας κρατούν να προοδεύετε σε κάθε προπόνηση. Κάθε προπόνηση διαρκεί μία ώρα και θα οδηγηθείτε από την προθέρμανση, μέχρι τις διατάσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο 10, 12 ή 14 προπονήσεων για 30 ημέρες.
Ενδιαφέρεσαι;
Έλα σε
επαφή μαζί
μας!